Что посоветуете из ряда ноутбуков? Я не могу уже работать со свои стареньким Ассером, у него постоянно подвисает все в самый важный момент работы
Посоветуйте ноутбук
Сообщений 1 страница 7 из 7
Поделиться22020-11-30 17:16:49
Могу сказать по опыту что ноутбуки нужно покупать только те что вам нужны по параметрам, например если вы геймер берите по игровым параметрам, тогда он будет шустрее
Поделиться32020-11-30 17:17:49
Это вы знаете, но если человек не разбирается, как ему выбрать ноутбук хорошей марки? Или отдать это дело продавцам которые только и делают то что впаривают.
Поделиться42020-11-30 17:26:47
Если покупать для работы или игор думаю можно брать альтернативу для все одновременно, например качественный и проверенный временем МакБук про, да их очень сильно крытикуют за цену, что они выставили, но и я свой покупал не сразу, а отложи денег за несколько зарплат. Сейчас у вас есть возможность купить по предоплате Apple MacBook Air M1 13 https://stylus.ua/apple-macbook-air-m1- … 9c168.html в стилусе цена будет ниже, плюс самая новая версия и с хорошими возможностями.
Поделиться52023-02-25 21:44:26
Дивлячись на те яка робота, отак і обирати потрібно дуже розумно насправді
Поделиться62023-02-25 22:41:31
Я теж шукаю ноут, хочу працювати. Ви чули про компанію galaktica ? Кажуть, що пропонує безліч хороших вакансій для тих, хто в пошуку роботи. А ще знаю, що відбір дуже там прискіпливий. Це правда? Мене цікавить декілька вакансій от і думаю, чи варто взагалі витрачати час і намагатись якось до них потрапити. Підкажіть, хто що знає?!
Поделиться72024-03-08 10:15:22
Что посоветуете из ряда ноутбуков? Я не могу уже работать со свои стареньким Ассером, у него постоянно подвисает все в самый важный момент работы
Я розумію вашу ситуацію. Ось кілька ноутбуків, які можуть бути хорошими варіантами для оновлення.
Dell XPS 13. Цей ноутбук відомий своїм стильним дизайном, високоякісним дисплеєм і потужними характеристиками. Він підійде як для роботи, так і для розваг.
HP Spectre x360. Це досить потужний і гнучкий ноутбук з вражаючим дизайном та довгим часом автономної роботи. Він може задовольнити ваші потреби як у роботі, так і у відпочинку.
Або ось бюджетні ігрові ноутбуки Lenovo http://shop.lenovo.ua/category/notebooks/klass__igrovye. Вони відомi своєю надійністю та ергономічним дизайном. Вони підходять для роботи в офісі або в дорозі, а також можуть використовуватися для розваг та мультимедіа.